Dr. Ungureanu Iulia

Dr. Ungureanu Iulia este medic primar Pneumolog cu competenta in Endoscopie Bronsica, Somnologie si Ventilatie Non - Invaziva si totodata fondatoarea Clinicii de Somnologie si Pneumologie care ii poarta numele. Cu o vasta experienta in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor respiratorii si ale somnului, Dr. Ungureanu Iulia este cunoscuta pentru abordarea sa meticuloasa si pasiunea pentru domeniul sanatatii respiratorii.

Pentru un Somn Mai Bun si Respiratie Sanatoasa

Profesionalism si Calitate
Ne angajam sa oferim servicii medicale de inalta calitate bazate pe cele mai recente descoperiri si tehnologii din domeniul somnologiei si pneumologiei.

Dotari Avansate
Investim in echipamente medicale de ultima generatie pentru a asigura diagnosticarea precisa si tratamentul eficient al afectiunilor respiratorii si ale somnului.

Fiecare pacient beneficiaza de confort si atentie individuala intr-un mediu prietenos si sigur. Ne straduim sa oferim o experienta pozitiva si relaxanta pentru fiecare pacient, de la momentul programarii pana la finalizarea tratamentului.

Beneficiile Pacientilor Nostri
Oferim pacientilor nostri acces la o gama completa de servicii, de la consultatii detaliate si investigatii specializate la tratamente personalizate si consiliere pentru imbunatatirea calitatii somnului.

Suntem aici pentru a oferi sprijinul necesar pentru rezolvarea problemelor respiratorii si ale somnului, ajutandu-va sa va recastigati sanatatea si vitalitatea.

Sanatatea este un drum personal. Sa va fiu alaturi in aceasta calatorie este o onoare si o responsabilitate pe care o iau cu inima deschisa si pasiune.

Dr. Ungureanu Iulia
bedoctor-icon-pin

Te asteptam la noul nostru sediu

Calea Unirii nr. 30-32